Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεντογλου, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ! - SPORTSFEED, Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο.

Τεντογλου, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ Ο ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ! - SPORTSFEED, Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο.. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο.

Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα.

Συγχαρητήρια από Τσίπρα, Μητσοτάκη και Θεοδωράκη στον ...
Συγχαρητήρια από Τσίπρα, Μητσοτάκη και Θεοδωράκη στον ... from i1.prth.gr
Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ.

Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος.

Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η.

Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα.

Μιλτος Τεντογλου
Μιλτος Τεντογλου from www.anepikairos.gr
Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Χρήστος τεντόγλου is on facebook. Το άλμα στα 8,41 μέτρα που έδωσε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος! Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, μετά απο αυτό του στέφανου ντούσκου στην κωπηλασία, είχε και αυτό χρυσό χρώμα: Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω.

Χρήστος τεντόγλου is on facebook.

Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Με έναν επικό τρόπο, ο μίλτος τεντόγλου χάρισε στην ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Την ίδια ώρα, ο χρυσός στέφανος ντούσκος ετοιμάζεται για τη. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς.

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants | Λιπαντικά αυτοκινήτου | Χημικά ...
ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants | Λιπαντικά αυτοκινήτου | Χημικά ... from www.tentoglou.gr
Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Το χρυσό μετάλλιο στο μήκος πήρε ο μίλτος τεντόγλου. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η.

Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός.

Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου έφερε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41. Χρήστος τεντόγλου is on facebook. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους ολυμπιακούς αγώνες έστειλε μέσω twitter ο πρωθυπουργός. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Το άλμα στα 8,41 μέτρα που έδωσε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος! Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Μετά την πρόκρισή του προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε για τα μετάλλια αλλά.